Op de volgende vacature heeft www.Voordelige-Boekhouder.nl gereageerd:

Belastingconsulent gezocht voor corrigeren 4 voorgaande aangiftes ivm verhuur vastgoed (vorige adviseur heeft fout gemaakt)

Toelichting
Helaas heeft mijn huidige belastingadviseur over de afgelopen 10 jaar een foutieve aangifte gedaan van mijn aangiftes. Het gaat om de verkeerde opgave van de z.g leegwaarde ratios van 4 tal verhuurde huizen. In plaats van de leegwaarde ratio heeft de huidige adviseur dus de volle WOZ waarde opgegeven waardoor ik over de afgelopen 9 à 10 jaar teveel belasting betaald heb. Inmiddels weet ik dat ik over maximaal 5 jaar een gecorrigeerde aangifte kan indienen. 2018 is door ontdekking mijnerzijds juist ingevuld. Het gaat waarschijnlijk dus nog over een correctie van de aangiftes over de 4 jaar voor 2018.
Gaarne dus hulp voor het corrigeren van deze aangiftes en mogelijk verdere hulp voor de volgende aangiftes. Mijn huidige adviseur is waarschijnlijk overspannen en is niet in staat om mijn aangiftes te corrigeren. Vandaar dus advies gezocht in deze.
Met vr. gr.

Categorieën: Aanvragen

error: Voordelige-boekhouder.nl