Op de volgende vacature heeft www.Voordelige-Boekhouder.nl gereageerd:

Boekhouder gezocht voor volledige boekhouding en aangiften + winat en verliesrekening: Creative Agency

Toelichting
Ik sinds juni 2018 een creatieve agency, waarmee ik bedrijven en zelfstandig ondernemers help met alle mogelijke manier van exposure krijgen. U moet denken aan grafische vormgeving (websites, logo’s), video en fotografie, social media beheer. Dit doe ik in samenwerking met verschillende creatievelingen. 
Adminstratie is helaas niet mijn sterkste kant, ik heb hulp nodig met mijn aangifte van 2017, 2018 en voor het kunnen huren van een woning heb ik de meest recente winst- en verliesrekening met een stempel en handtekening van de boekhouder/accountant nodig. Uiteraard tegen betaling, maar een barterdeal is ook mogelijk.

Welke werkzaamheden wilt u laten uitvoeren?
Gehele administratie (van invoeren bonnen tot belastingaangiften)
Jaarrekening + belastingaangiften
Belastingadvies
Accountantsverklaring

Type aanvraag: Zakelijk

Rechtsvorm: Eenmanszaak/ZZP

Aantal medewerkers: Geen

Bedrijfsinformatie:
Creative Agency

Categorie├źn: Aanvragen

error: Voordelige-boekhouder.nl