Op de volgende vacature heeft www.Voordelige-Boekhouder.nl gereageerd:

Boekhouder gezocht voor volledige boekhouding en aangiften: shovel/kraanmachinist (zzp)

Gevraagde diensten: boekhouding, jaarrekening, belastingaangiftes

Toelichting:
Beste heer/mevr,

Ik ben zzp-er sinds nov 2018 en zou graag mijn gehele boekhouding door u willen laten doen. Ik ben werkzaam als machinist (shovel, kranen, etc) en hijsbegeleider. Daarnaast heb ik 1 freelancer die ik af en toe wat opdrachten geef waar ik ook wat aan verdien op zijn uurloon. In de toekomst zullen er meer freelancers bij komen. Ik heb hulp nodig bij mijn startersvoordelen, belastingaangiftes en het in orde maken van de uitgaves die ik doe. Ik zoek een slimme boekhouder die meedenkt om mij zo voordelig mogelijk uit te laten komen en mij advies kan geven waar nodig is zodat ik een slimmere en efficiente ondernemer wordt.

Mvg 

Type aanvraag: Zakelijk

Rechtsvorm: Eenmanszaak/ZZP

Aantal medewerkers: Geen

Bedrijfsinformatie: shovel/kraanmachinist

Categorie├źn: Aanvragen

error: Voordelige-boekhouder.nl