Op de volgende vacature heeft www.Voordelige-Boekhouder.nl gereageerd:

Belastingadviseur gezocht voor IB-aangifte ivm vermogen in de VS en aankoop woning

Gevraagde diensten: inkomstenbelasting, belastingadvies

Toelichting
Mijn vrouw is Amerikaanse en mijn fiscale partner. We zijn halverwege 2017 getrouwd. We wonen samen en hebben in 2018 een woning gekocht!
Mijn gegevens voor de belastingaangifte snap ik wel en zou ik zelf kunnen invullen aangezien ik simpel in loondienst ben, maar met mijn vrouw erbij snap ik dit niet, omdat mijn vrouw aandelen bezit die voor haar worden beheerd in Amerika, net als haar Amerikaanse belastingaangifte voor haar wordt geregeld in Amerika. Verder heeft zij geen werk in Nederland en ontvangt zij geen uitkering of dergelijke.

Ik heb uitstel belastingaangifte aangevraagd. Hierop heeft de belastingdienst schriftelijk laten weten dat we niet belastingplichtig waren en dus geen uitstel hadden hoeven aanvragen. Maar aangezien we een woning hebben gekocht neem ik aan dat ik beter wel de aangifte kan doen. Hopelijk dat jullie mij en mijn vrouw hierbij kunnen helpen?

Categorie├źn: Aanvragen

error: Voordelige-boekhouder.nl