Op de volgende vacature heeft www.Voordelige-Boekhouder.nl gereageerd:

Boekhouder gezocht voor volledige boekhouding en aangiften: Freelance Ontwerper

Gevraagde diensten: boekhouding, jaarrekening, belastingaangiftes

Toelichting:
Boekhouder gezocht.
Graag zou ik voor 2019 hulp willen bij de aangifte inkomstenbelasting. Het duurt nog even, maar ik ben mij vast aan het oriënteren. Dit jaar ben ik getrouwd, betekent dat dat wij nu samen aangifte moeten doen? 
Ik ben freelance grafisch ontwerper en mijn vrouw werkt in loondienst. Ik heb geen hele ingewikkelde administratie. Ik stuur facturen en heb per jaar een aantal investeringen in grondstoffen en materiaal. De aangifte omzetbelasting doe ik elk kwartaal zelf.

Offerte
Graag zou ik willen weten wat het kost om (samen met mijn vrouw) de aangifte inkomstenbelasting te laten doen.
Met vriendelijke groet,

Type aanvraag: Zakelijk

Rechtsvorm: Eenmanszaak/ZZP

Aantal medewerkers: Geen

Bedrijfsinformatie:
Freelance Ontwerper

Categorieën: Aanvragen

error: Voordelige-boekhouder.nl