Op de volgende vacature heeft www.Voordelige-Boekhouder.nl gereageerd:

Belastingadviseur gezocht voor complexe situatie na scheiding: aandelen van BV, overwaarde huis, huis gekocht, etc

Gevraagde diensten: inkomstenbelasting, belastingadvies

Toelichting
Na scheiding ben ik uitgekocht t zijn aandelen van mn ex partner. Binnen 2 jaar heb ik dit afgerond. Wat kan ik verwachten 25 % latente belastingaanslag krijg ik dus niet maar ben bang dat de belasting wel weer iets heeft waardoor ik wederom belasting moet betalen . Van de overwaarde van mijn huis van ex partner wil ik een ander huis kopen en mijn huis in Zierikzee wil ik verhuren aan dochter die een waijong heeft om haar te helpen. 1 huis in box 1, ander huis box 3.
In de jaren van ons huwelijk stond ik op de loonlijst van bedrijf ex partner. Betaal ik extra loonheffing en sta ik er nog steeds op? Is t zo dat hij dochters op de loonlijst moet zetten ivm schenkbelasting ???
Ik heb veel vragen. Hopelijk kunt u me helpen.

Categorie├źn: Aanvragen

error: Voordelige-boekhouder.nl