Op de volgende vacature heeft www.Voordelige-Boekhouder.nl gereageerd:

Belastingadviseur gezocht voor advies omtrent ouders: huis verkopen, belastingrvij schenken, etc

Gevraagde diensten: inkomstenbelasting, belastingadvies

Toelichting
Het gaat om mijn ouders die in Hippolytushoef wonen en die allebei waarschijnlijk niet meer thuis kunnen wonen op korte termijn. Een eigen huis hebben met een te hoge hypotheek en wat spaargeld. Wij, de twee dochters, willen weten hoe te handelen op financieel gebied. Huis verkopen, belastingvrije schenkingen etc…Ik woon in Frankrijk, vandaar het franse nummer. Mijn zus in NL heeft het te druk met onder andere mantelzorg aan mijn ouders. Maar kom binnenkort wel naar NL. Wij vernemen graag van u.
groet

Categorie├źn: Aanvragen

error: Voordelige-boekhouder.nl