Op de volgende vacature heeft www.Voordelige-Boekhouder.nl gereageerd:

Belastingadviseur gezocht voor IB-aangifte: deels werkzaam in Brunei, nieuwe woning/grond/hypotheek

Gevraagde diensten: inkomstenbelasting, belastingadvies

Toelichting
Mijn belastingen voor 2018 dienen ingeleverd te worden bij de belastingdienst.
Nu hebben wij kosten gemaakt voor het bouwen van een nieuwe woning en aanschaf van de grond.
Ook kosten voor hypotheek, architect kosten en gemeentelijke heffingen. Daar ik niet thuis ben in deze zaken zoek ik hulp voor mijn aangiften 2018 en de jaren hierna. Hierbij dient men rekening te houden dat ik 2019 bv werkzaam ben 6 weken op 2 weken af in Brunei waar men geen belastingen kent.
Deze en ander zaken dienen dan ook vakkundig geregeld te worden met de belastingdienst. ook zal de bouw van onze woning pas in 2020 gereed zijn. Hopende u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben eindig ik met vriendelijke groet

Categorieën: Aanvragen

error: Voordelige-boekhouder.nl