Op de volgende vacature heeft www.Voordelige-Boekhouder.nl gereageerd:

Boekhouder gezocht om schoon schip te maken en aangiftes te wijzigen/bezwaar in te dienen (zzp-er)

Gevraagde diensten: boekhouding, jaarrekening, belastingaangiftes

Toelichting:
In 2015/16 als zzper gewerkt en een zooi van mijn aangiftes gemaakt. Na veel boetes betaald te hebben ligt er nog steeds een loonbeslag wegens inkomstenbelasting premie en bijdrage zorgverzekeringswet van bijna 10.000 euro. Ik heb slechts 13.000 euro in die jaren aan inkomsten gehad en met de al betaalde 6000 euro lijkt het me niet dat de belastingdienst nog een keer 10.000 euro mag vorderen. Er staat nog een inkomsten opgave van 2016 open. Maar ik heb geen idee hoe ik hieruit moet komen. Gaarne hulp.

Type aanvraag: Zakelijk

Rechtsvorm: Eenmanszaak/ZZP

Aantal medewerkers: Geen

Categorie├źn: Aanvragen

error: Voordelige-boekhouder.nl