Op de volgende vacature heeft www.Voordelige-Boekhouder.nl gereageerd:

Belastingadviseur gezocht voor IB-aangifte en advies: inkomen uit kamerverhuur

Gevraagde diensten: inkomstenbelasting, belastingadvies


Toelichting
Ik wil graag voor 1 september aangifte laten doen over het jaar 2018. De situatie is als volgt. Ik verhuur 4 kamers in mijn woning waardoor ik mijn inkomen heb. Ik heb verder geen inkomen uit werk, door de hoogte van mijn salaris uit het verleden [voor 2015] heb ik geen recht gehad op zorg toeslag. Nu ik geen inkomen heb uit arbeid ben ik benieuwd of ik nu wel recht heb op zorgtoeslag ondanks inkomsten door kamerverhuur. Ik wil tevens mijn maandelijkse teruggaaf laten toetsen en wellicht aanpassen aan de huidige situatie. wie gaat mij helpen dit te realiseren?

Categorie├źn: Aanvragen

error: Voordelige-boekhouder.nl