Op de volgende vacature heeft www.Voordelige-Boekhouder.nl gereageerd:

Belastingadviseur gezocht voor IB-aangifte 2018: getrouwd, huis gekocht, co-ouderschap

Gevraagde diensten: inkomstenbelasting, belastingadvies

Toelichting
Mijn vrouw en ik hebben onze inkomsten belasting 2018 ingevuld echter vermoeden wij dat er het 1 en ander fout is gegaan. Wij hebben zijn namelijk in 2018 getrouwd, hebben een huis gekocht en onze dochter is 23 juni 2019 geboren. Daarnaast heb ik een co-ouderschap ivm mijn zoon uit een eerdere relatie.

Mijn vrouw ontvangt ca 256 euro per maand aan van de belastingdienst en ik 238 euro.
Ik vermoed dat het laatste bedrag nog steeds de combinatiekorting betreft.

Nu is uit de definitieve aangifte gebleken dat wij ca 3500 euro moeten terug betalen en wij hebben geen idee waar dit op gebaseerd is, daarnaast geven verschillende partijen verschillende meningen omtrent ons recht op de combinatiekorting ivm het feit dat we sedert 8 juni 2018 getrouwd zijn. 

Zou u ons kunnen helpen bij dit vraagstuk en zo ja wat is het tarief bij deze hulp?

Categorie├źn: Aanvragen

error: Voordelige-boekhouder.nl