Op de volgende vacature heeft www.Voordelige-Boekhouder.nl gereageerd:

Belastingadviseur gezocht voor financieel advies over mijn toekomst na afstuderen

Gevraagde diensten: inkomstenbelasting, belastingadvies

Toelichting
Als bijna afgestudeerd student zit ik met een aantal financiële vragen voor mijn toekomst. 
Bijvoorbeeld omtrent studieschuld (in combinatie met hypotheek of woninghuur), belastingzaken bij het accepteren van een fulltime functie na mijn studie alsmede het vervallen van toeslagen en hoe dit alles in elkaar steekt bij samenwonen. Ik heb het een en ander zelfstandig al uitgezocht via DUO en de Belastingdienst, maar het is mij niet duidelijk genoeg geworden. Ik weet verder niet zo goed waar ik hiermee terecht kan en ik zou graag eens met jullie hierover spreken. Dank voor uw tijd.

Categorieën: Aanvragen

error: Voordelige-boekhouder.nl