Op de volgende vacature heeft www.Voordelige-Boekhouder.nl gereageerd:

Boekhouder gezocht voor volledige boekhouding en aangiften: Innovatie manager (ZZP)

Boekhouder gezocht voor controle boekhouding en aangiften: ZZP-er Innovatie Manager

Gevraagde diensten: periodieke (4 x per jaar) controle boekhouding, jaarrekening, belastingaangifte

Toelichting:
Ik ben innovatie manager en verhuur mijzelf voor innovatieprojecten in de food branche. Momenteel heb ik 3 vaste klanten die mij voor lange termijn projecten inhuren en daarnaast heb ik nog een 3-5 bedrijven waar ik kortlopende projecten voor doe. Ik doe nu mijn boekhouding online met MoneyMonk. Ik verwacht rond de 10 klanten per jaar te hebben waar ik periodiek op factureer. Inkopen heb ik niet, alleen onkosten.

Type aanvraag: Zakelijk

Rechtsvorm: Eenmanszaak/ZZP

Aantal medewerkers: Geen

Bedrijfsinformatie:
Manager en Innovatie Projecten

Categorie├źn: Aanvragen

error: Voordelige-boekhouder.nl