Op de volgende vacature heeft www.Voordelige-Boekhouder.nl gereageerd :

Boekhouder gezocht voor volledige boekhouding en advies startend ondernemer: Evenementen & Ad Interim management

Gevraagde diensten: opstarten boekhouding, startersadvies (fiscaal), aangifte inkomstenbelasting

Toelichting op de werkzaamheden:
Beste boekhouder,
Ik zal binnen korte termijn starten als ZZP’er. Daarom ben ik op zoek naar een boekhouder die mij kan helpen hoe ik dit opzet, welke fiscale uitkomst dit heeft etc. Ik heb al 1 klus binnen per september. Daarnaast ben ik nog in loondienst & op zoek naar een nieuwe parttime baan voor naast de klus(sen) als ZZP’er. Ik wil graag weten welke fiscale uitkomst de ZZP klus heeft en voor welk salaris ik deeltijd in loondienst kan.
Graag zoek ik een boekhouder die mij kan helpen opstarten en daarmee mijn aangifte kan doen, administratie verwerkt en mee kan groeien gezien mijn doel is om veel klussen binnen te krijgen.

Mijn markt ligt bij Evenementen & Ad Interim management.

Bedankt voor uw offerte.

Groeten,

Type aanvraag: Zakelijk

Rechtsvorm: Eenmanszaak/ZZP

Aantal medewerkers: Geen

Deadline: Graag zo spoedig mogelijk

Bedrijfsinformatie:
Evenementen & Ad Interim management

Categorie├źn: Aanvragen

error: Voordelige-boekhouder.nl