Op deze aanvraag heeft Voordelige-boekhouder.nl gereageerd:

Omschrijving

Vaste belastingadviseur gezocht voor particuliere IB-aangifte 2017 en de komende jaren
Gevraagde diensten: inkomstenbelasting, belastingadvies

Toelichting
Geachte heer/ mevrouw, 

Al vier jaar deed een administatiekantoor onze werkzaamheden. Helaas doet het sinds kort alleen maar belasting aangifte voor bedrijven.

Dus ik ben op zoek naar een professionele Administratiekantoor kantoor in Deventer. Ik ben opzoek naar een Administratiekantoor met veel ervaring, die de komende 40 jaar elke jaar mijn belasting aangifte doet en van mijn tante.

Daarnaast het moet niet duur zijn. Als ik een Administratiekantoor kantoor in Deventer vindt, zorg ik dat het oude kantoor voor een warme overdracht zorgt telefonisch, zodat de nieuwe Administratiekantoor weet wat die gene moet doen.

Categorieën: Aanvragen

error: Voordelige-boekhouder.nl