Op deze aanvraag heeft Voordelige-boekhouder.nl gereageerd:

Omschrijving

Boekhouder gezocht voor jaarrekening en IB-aangifte van VOF en eenmanszaak: meubelhandel
Gevraagde diensten: boekhouding, belastingaangiftes en opstellen van jaarrekening

Toelichting
Betreft een klein bedrijf met circa 20 verkoopfacturen over 2017 en circa 50 bonnetjes / inkoopfacturen etc. Gaat om de jaarrekening van de VOF waarvan mijn vrouw en ik de eigenaren waren tot september 2017 en een nieuwe opgestarte eenmanszaak van mijzelf in september 2017 (circa 15-20 facturen en bonnen). 
Concreet dus: jaarrekening VOF + Eenmanszaak. belastingaangifte over 2017 voor mijn vrouw en mijzelf (gezamenlijke aangifte). Wel iemand die echt verstand heeft van zaken en geen geld laat liggen en zoveel mogelijk terughaalt. Vorige boekhouder heb ik ontslagen vanwege te hoge facturen waarover nooit afspraken zijn gemaakt. Dus graag ook duidelijkheid over de totale kosten hiervan.

Type aanvraag: Zakelijk

Rechtsvorm: VOF

Aantal medewerkers: Geen

Categorieën: Aanvragen

error: Voordelige-boekhouder.nl