Op deze aanvraag heeft Voordelige-boekhouder.nl gereageerd:

Omschrijving

Boekhouder gezocht voor jaarrekening en IB-aangifte: cultureel ondernemer
Gevraagde diensten: boekhouding, belastingaangiftes en opstellen van jaarrekening

Toelichting:
Ik heb een eenmanszaak en ben cultureel ondernemer. Ik verzorg randprogrammering, shows, performances en knutselactiviteiten bij evenementen maar verzorg ook personeel of preproductie en andere organisatorische werkzaamheden. 
Tot vorig jaar had ik een atelier/ kantoor en 2 auto’s, nu nog 1 auto ivm dat 1 auto is afgebrand. Het atelier verhuur ik nu onder. ik heb vorig jaar een huis gekocht. ik zoek hulp met mijn inkomstenbelasting 2017, deze moet ik voor 1 september hebben ingediend. 
Met name hulp mbt afschrijvingen, de brand en hierdoor verlies van veel materialen, de aanschaf van mijn woning en het nalopen van mijn facturen als rekeningen, zowel creditcard als paypall als nederlandse rekeningen.
Ik heb mijn aangifte inkomstenbelasting 2016 zelf gedaan, het is denk ik handig dat die ook wordt bekeken.

Type aanvraag: Zakelijk

Rechtsvorm: Eenmanszaak/ZZP

Aantal medewerkers: Geen

Categorieën: Aanvragen

error: Voordelige-boekhouder.nl