Op deze aanvraag heeft Voordelige-boekhouder.nl gereageerd:

Omschrijving

Boekhouder gezocht voor corrigeren zakelijke aangiften voorgaande jaren: muziekproductie (zzp)
Gevraagde diensten: belastingaangiftes

Toelichting:
In 2015 ben ik gestart met een onderneming. Ik ben erg onzorgvuldig omgegaan met de boekhouding van deze onderneming tot en met 2017. Dat heeft er naartoe geleidt dat mijn onderneming op stop is gezet. Nu is het zo dat ik door mijn onzorgvuldigheid behoorlijk wat aanslagen toegestuurd heb gekregen. Deze aanslagen zijn gebaseerd op schattingen van mijn inkomsten. Dit zijn verkeerde schattingen, en dus ook onterechte bedragen die staan op de aanslagen. De belastingdienst heeft mij geadviseerd om mijn aangiftes alsnog correct in te vullen. 
Het was een muziekproductie onderneming.
Ik maakte voornamelijk muziekproducties voor muziek artiesten.
Graag vraag ik om hulp hiermee. 

Type aanvraag: Zakelijk

Rechtsvorm: Eenmanszaak/ZZP

Aantal medewerkers: Geen

Categorieën: Aanvragen

error: Voordelige-boekhouder.nl