Op deze aanvraag heeft Voordelige-boekhouder.nl gereageerd:

Omschrijving

Boekhouder gezocht voor corrigeren boekhoudingen voorgaande jaren + aangiften komende jaren: zzp’er

Toelichting:
Als zzp’er maak ik gebruik van het programma Minipak Pro voor de boekhouding. Via de leverancier kwam ik terecht bij een administratiekantoor voor de boekhouding. Deze blijkt nu al die jaren niet correct te zijn uitgevoerd met een zeer slechte communicatie. Ik breng dringend op zoek naar een boekhouder in Zwolle die rustig per jaargang vanaf 2013 per jaar met mij de circa 300 facturen per jaargang tot heden wil corrigeren.
Alles is aan te leveren en indien goed geholpen, heeft u een vaste klant er bij.

Type aanvraag: Zakelijk

Rechtsvorm: Eenmanszaak/ZZP

Aantal medewerkers: Geen

Categorie├źn: Aanvragen

error: Voordelige-boekhouder.nl