Op deze aanvraag heeft Voordelige-boekhouder.nl gereageerd:

Omschrijving

Belastingadviseur gezocht voor advies omtrent aftrek reiskosten
Gevraagde diensten: inkomstenbelasting, belastingadvies

Toelichting
Mijn werkgever verstrekt een 2e klas (zakelijke) NS kaart. Geen abonnement, zij betalen de factuur van NS (en metro en dergelijke). Als ik zelf een 1e klas upgrade wil bijleggen, dan wordt ruim EUR4000 netto/jaar ingehouden.
Ik zoek antwoord op de volgende vraag: (hoe) kan ik die 4.000 aftrekbaar voor de belasting maken? Mijn werkgever staat prive gebruik niet toe, maar stelt dat dit niet bewijsbaar is en zij daarom dit niet bruto kunnen inhouden.
Graag offerte voor een instructie document waarmee ik dit of prive of bij mijn werkgever geregeld kan krijgen.

Categorie├źn: Aanvragen

error: Voordelige-boekhouder.nl