Op deze aanvraag heeft Voordelige-boekhouder.nl gereageerd:

Omschrijving

Boekhouder gezocht voor boekhouding, jaarrekening en IB-aangifte + fiscaal advies: Engineering, Elektrotechniek en IT
Gevraagde diensten: boekhouding, belastingaangiftes en opstellen van jaarrekening

Toelichting:
Ik ben op zoek naar een boekhouder voor verlichting en verbetering van mijn administratieve zaken. Ik heb een parttime onderneming, waarbij ik consultancy werk doe op het gebied van engineering (elektrotechniek, IT). Ik doe de administratie al een tijdje zelf, maar ik merk dat ik in kennis te kort schiet op dit gebied. Daarom besteed ik dit graag uit.
Btw aangifte, jaarverslag, fisaal advies. Bij voorkeur korte lijnen.

Type aanvraag: Zakelijk

Rechtsvorm: Eenmanszaak/ZZP

Aantal medewerkers: Geen

Bedrijfsinformatie:
Engineering, Elektrotechniek en IT

Categorieën: Aanvragen

error: Voordelige-boekhouder.nl