Op deze aanvraag heeft Voordelige-boekhouder.nl gereageerd:

Omschrijving

Belastingadviseur gezocht voor particuliere IB-aangifte 2017 + F formulier
Gevraagde diensten: inkomstenbelasting, belastingadvies

Toelichting
Dag, mijn man is onlangs overleden en ik had al een machtiging ontvangen om zijn DigiD te gebruiken, maar deze was door alle ,toestanden nog niet geactiveerd. 
Ik wil dit deze week doen, maar nu kan dit niet meer omdat zijn bsn nr. aangeeft dat t een overleden persoon is. Belastingdienst gebeld. Zij sturen nu 2 formuleren. Deze moeten handmatig worden ingevuld, dus niets is vooraf ingevuld… Ik had uitstel aangevraagd tot 1 september 2018….maar ik zie t niet zo zitten om dit allemaal zelf te doen…dus aangifte IB..
Wij zijn vorig jaar getrouwd, dus het mis de 1e x dat wij gezamenlijk aangifte doen.

Categorieën: Aanvragen

error: Voordelige-boekhouder.nl