Op deze aanvraag heeft Voordelige-boekhouder.nl gereageerd:

Omschrijving

Boekhouder gezocht voor hulp bij bezwaar over aanslag voor omzetbelasting: Zorgbedrijf
Gevraagde diensten: hulp bij bezwaar over aanslag voor omzetbelasting

Toelichting:
Ik heb in 2014 als zzp er gewerkt en daarna gestopt. In 2016 was ik van plan om weer als zzp er te gaan werken en heb ik bij de belastingdienst mijn btw nummer geactiveerd en er daarna niets mee gedaan. Nu heeft de belasting dienst een inschatting van omzet belasting gedaan per kwaartaal 10.000 euro. Maar ik was geen zzper en ook al zou het zo zijn ik werk in de grzondheids zorg en zorg is btw vrij. 
Nu moet er bezwaar ingediendt te worden zodat ik die hoge bedragen niet hoeft te betalen 

Type aanvraag: Zakelijk

Rechtsvorm: Eenmanszaak/ZZP

Aantal medewerkers: Geen

Bedrijfsinformatie:
Zorgbedrijf

Categorieën: Aanvragen

error: Voordelige-boekhouder.nl