Op deze aanvraag heeft Voordelige-boekhouder.nl gereageerd:

Omschrijving

Belastingadviseur gezocht voor particuliere IB-aangifte 2017 + koop en verkoop woning

Toelichting
Belastingadviseur gezocht voor aangifte 2017 met verkoop huis( huis staat alleen op mijn naam) en aankoop huis(nieuwe huis staat op onze beide naam.
Mijn vriendin en ik hebben op 1-4-2017 onze eerste woning gekocht. Ik heb mijn oude woning verkocht op 5-1-2018. Wij zijn niet getrouwd of geregistreerd partner. Omdat het voor ons de eerste keer is om de belastingaangifte te doen met twee woning erbij komen wij er niet helemaal uit.
Graag hulp van een belastingadviseur bij jaarlijks de belasting aangifte invullen.

Situatie
Voor echtpaar, in bezit eigen woning en in loondienst.

Categorieën: Aanvragen

error: Voordelige-boekhouder.nl