Op deze aanvraag heeft Voordelige-boekhouder.nl gereageerd:

Omschrijving

Boekhouder gezocht voor boekhouding, jaarrekening en IB-aangifte: software licentie manager
Gevraagde diensten: boekhouding, belastingaangiftes en opstellen van jaarrekening

Toelichting:
Belastingaangifte, jaarrekening, fiscale voordelen
Ik start als zzper als software licentie manager., ook wel software asset management genoemd. Ik ben van plan mijn eigen administratie te dien masr ben babg dat ik nog niet goed weet welke fiscale voordelen je kan krijgen en hoe om te gaan met de jaarrekening en de belasting aangifte. Kortom ik kan wel wat hulp gebruiken.

Type aanvraag: Zakelijk

Rechtsvorm: Eenmanszaak/ZZP

Aantal medewerkers: Geen

Bedrijfsinformatie: software licentie manager

Categorieën: Aanvragen

error: Voordelige-boekhouder.nl