Op deze aanvraag heeft Voordelige-boekhouder.nl gereageerd:

Omschrijving

Boekhouder gezocht voor boekhouding, jaarrekening en IB-aangifte: particulier + ZZP Remedial Teaching
Gevraagde diensten: boekhouding, belastingaangiftes en opstellen van jaarrekening

Toelichting:
Ik ben een zelfstandige ondernemer, die daarnaast ook in loondienst werkt.
Ieder jaar werd ik door de belastingdienst niet als ondernemer gezien, waardoor mijn inkomsten als zzp-er onder overige inkomsten konden worden ingevuld. Het afgelopen jaar zag de belastingdienst mij wel als ondernemer.
Nu kreeg ik allerlei vragen, waarmee ik niet mee uit de voeten kon.
Ik wil iemand hebben die voor mij de belasting over het jaar 2017 kan invullen, zowel prive als voor de onderneming. Ik wil graag weten of er zakelijk regelingen/ belastingtechnische voordelen zijn, waar ik gebruik van kan maken. Tevens ben ik 2 jaargeleden gestart met een praktijk aan huis. Kan ik kosten van mijn huis (verzekering/gas/elektra/hypotheek) aftrekken van de belasting?
Ik heb al zelf een balans gemaakt en mijn netto winst berekend.

Ik ben benieuwd of u mij kan helpen en tegen welk tarief.

Met vriendelijke groet

Type aanvraag: Zakelijk

Rechtsvorm: Eenmanszaak/ZZP

Aantal medewerkers: Geen

Bedrijfsinformatie: Remedial Teaching

Categorieën: Aanvragen

error: Voordelige-boekhouder.nl