Op deze aanvraag heeft Voordelige-boekhouder.nl gereageerd:

Omschrijving

Boekhouder gezocht voor boekhouding, jaarrekening en IB-aangifte: Webshop
Gevraagde diensten: boekhouding, belastingaangiftes en opstellen van jaarrekening

Toelichting:
Belastingadviseur gezocht

Voor het afronden van de aangifte IB 2017, waarvoor uitstel is verleend door de belastingdienst tot 31 aug. 2018. heb ik hulp nodig voor het invullen van het laatste gedeelte nl. het deel van de jaarcijfers voor mijn webshop. De boekhouding, de btw-aangiftes en de jaarcijfers van de Webshop 2017 zijn netjes op orde. De cijfers van de aangifte IB 2016 heb ik ook nog. Graag ontvang ik een reactie met daarin de richtprijs voor de hulp bij het afronden van deze IB 2017.

Type aanvraag: Zakelijk

Rechtsvorm: Eenmanszaak/ZZP

Aantal medewerkers: Geen

Bedrijfsinformatie: Webshop

Categorieën: Aanvragen

error: Voordelige-boekhouder.nl