Op deze aanvraag heeft Voordelige-boekhouder.nl gereageerd:

Omschrijving

Belastingadviseur gezocht voor belastingadvies partners met kind + 2 huizen + trouwen
Gevraagde diensten: inkomstenbelasting, belastingadvies

Toelichting:
Ik ben op zoek naar een belastingadviseur die mij meer kan vertellen over de ‘mits en maren’ wanneer je 2 huizen wilt kopen (of huur) waarbij je als partners (niet gehuwd) wilt gaan wonen. Door de weeks in het ene huis en in het weekend in een ander huis. Wij gaan niet uit elkaar maar willen vanwege werk allebei ergens anders wonen. Samen hebben wij een zoon. Wij willen advies over hoe wij dit het beste kunnen organiseren. Wat mag volgens de wet en hoe zit dat belastingtechnisch. Wij willen later namelijk ook gaan trouwen. Kom je dan in een andere box? Wat zijn de voors en tegens en hoe ziet het financiële plaatje er uit (toeslagen ed)

Categorieën: Aanvragen

error: Voordelige-boekhouder.nl