Op deze aanvraag heeft Voordelige-boekhouder.nl gereageerd:

Omschrijving

Belastingadviseur gezocht voor particuliere IB-aangifte 2017 opnieuw indienen ivm scheiding
Gevraagde diensten: inkomstenbelasting, belastingadvies

Toelichting
Goedenavond,
Ik had een vraag mbt mijn belastingaangifte 2017. Het blijkt nu dat ik mijn zorgtoeslag over 2017 in zijn geheel moet terugbetalen omdat mijn spaarsaldo op 1 januari 2017 te hoog was(inkomsten heb ik bijna niet). Dat klopt, maar het was te hoog omdat er na mijn scheiding in 2016 nog een aantal rekeningen op zowel de naam van mijn ex-partner als op mijn naam zijn blijven staan. 
Wij hebben mijn naam pas in 2017 van de rekeningen afgehaald. Het spaargeld hadden wij echter al voor de scheidingsdatum verdeeld. Het gaat om ongeveer 800 euro zorgtoeslag. De belastingdienst zei dat ik misschien opnieuw aangifte kon doen. De vraag is nu: heeft dat zin en zo ja, wat gaat mij dat ongeveer kosten?
Met vriendelijke groet,
A. Korn

Categorieën: Aanvragen

error: Voordelige-boekhouder.nl