Op deze aanvraag heeft Voordelige-boekhouder.nl gereageerd:

Omschrijving

Boekhouder gezocht voor boekhouding, jaarrekening en IB-aangifte: Tearoom
Gevraagde diensten: boekhouding, belastingaangiftes en opstellen van jaarrekening

Toelichting:
Ik heb afgelopen jaar als startend ondernemer vanuit de ww 6 1/2 maand een tearoom gerund. 
Ik was voornemens na de startperiode van 6 maanden daarmee door te gaan maar heb er ivm mijn zwangerschap voor gekozen er toch maar per 31 december 2017 mee te stoppen, zodat ik alleen in 2017 als ondernemen te boek zou staan. 
BTW aangiftes zijn elk kwartaal gedaan. Nu moet alleen nog mijn gehele aangifte over 2017 gedaan worden. I
k heb hier zelf helemaal geen kaas van gegeten en wil dit dus graag uitbesteden. Zou redelijk simpel moeten zijn aangezien ik geen eigen woning of auto bezit en nauwelijks tot geen vermogen/ schulden heb. 

Offerte
Graag zie uw offerte tegemoet. 

Bereikbaarheid
Bij vragen ben ik telefonisch of per email bereikbaar. Dank en vriendelijke groet

Type aanvraag: Zakelijk

Rechtsvorm: Eenmanszaak/ZZP

Aantal medewerkers: Geen

Bedrijfsinformatie:
Tearoom

Categorieën: Aanvragen

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

error: Voordelige-boekhouder.nl