Op deze aanvraag heeft Voordelige-boekhouder.nl gereageerd:

Omschrijving

Boekhouder gezocht voor hulp van Zorgverlener

Toelichting
Hallo, ik ben werkzaam in de zorg via een bemiddelingsbureau. Het bemiddelingsbureau heeft een slimme positie en pakt grote organisaties in zodat ik bij hun aan het werk kan. Invalwerk! Niks meer en niks minder. Ik ben geen ondernemer, dus ga mij geen vragen stellen of ga mij niet sturen zodat ik een ondernemer wordt! Ik houd de zeer kleine administratie bij, dat wil zeggen 1 zorgjasje aangeschaft en 2 pakken plastic handschoenen, meer heb ik niet nodig, misschien een tweede jasje. Verder houd ik na elke dienst me gewerkte uren alleen maar bij op een website van de zorginstellingen en het bemiddelingsbureau. Thats it! Ik heb GEEN eigen website waar ik me het schompes mail naar mensen om te vragen/bedelen om hen te helpen of te verzorgen. De overheid/VVD zal hier niet blij mee zijn, want zij zien alleen maar zeer gedreven ondernemers met rijke ouders ooms en tantes die hen kan opvangen met poen als het mis gaat. Zo ben ik dus niet! 
Enige wat ik gebruik is Acumulus als boekhoudprogramma. Schijnt daarin veel automatisch doorgevoerd te worden.
Wie o wie kan mij helpen in mijn positie met mijn insteek. Dus iemand die niet denkt dat ik een superondernemenr ben en ook niet zal worden! Dus iemand die ook Acumulus heeft of weet hoe het werkt en bovenal iemand die verstand heeft van de zorg! Iemand die ook een zzper heeft begeleid in dezelfde positie. Nee ik heb verder geen vaste baan, alleen maar invalwerk.
Sta wel ingeschreven bij KvK als eenmanszaak.

Deadline
Graag zo spoedig mogelijk

Bedrijf
Zorgbedrijf

Categorieën: Aanvragen

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

error: Voordelige-boekhouder.nl