Op deze aanvraag heeft Voordelige-boekhouder.nl gereageerd:

Omschrijving

Belastingadviseur gezocht voor particuliere IB-aangifte 2017 voor ons beiden na scheiding
Gevraagde diensten: inkomstenbelasting, belastingadvies

Toelichting
Ik zoek hulp voor mijn belastingaangfite voor 2017.
Mijn ex en ik zijn vorige jaar gescheiden, we willen graag nog als fiscaal partners aangifte doen, maar ik loop tegen een aantal zaken op waar ik niet uitkom. Het gaat voornamelijk om het hypotheek gedeelte (oude gezamenlijke hypotheek, en de nieuwe hypotheek op naam van mijn ex), plus de uitkering van de opgebouwde spaarhypotheek.

Offerte
Ik hoor graag of dit mogelijk is, en wat de kosten hiervan zijn.

Categorieën: Aanvragen

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

error: Voordelige-boekhouder.nl