Op deze aanvraag heeft Voordelige-boekhouder.nl gereageerd:

Omschrijving

Belastingadviseur gezocht voor particuliere IB-aangifte 2017 na 2016 werkloos en nu baan 28 uur
Gevraagde diensten: inkomstenbelasting, belastingadvies

Toelichting
Sinds 2016 ben ik vanwege een reorganisatie werkloos geworden. 
Heb nu wel weer werk en had een half jaar nadat ik werkloos werd ook een half jaar gewerkt. Ik heb nu een baan voor 28 uur maar dat is nog niet voldoende om uit de ww te komen. Ik heb echter ondertussen al zoveel belasting moeten betalen dat ik me afvraag of e.e.a. wel klopt. Toen ik mij vaste baan had betaalde ik dit nooit. Niet zo veel tenminste. 
Ik zou dus graag willen laten controleren of dit alles wel klopt.

Categorieën: Aanvragen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Voordelige-boekhouder.nl