Op deze aanvraag heeft Voordelige-boekhouder.nl gereageerd:

Omschrijving

Boekhouder gezocht voor boekhouding, jaarrekening en IB-aangifte: Docent, Workshops en Optredens
Gevraagde diensten: boekhouding, belastingaangiftes en opstellen van jaarrekening

Toelichting:
Belastingadviseur gezocht
Graag wil ik veranderen van boekhouder/accountancy. Ik heb op zich geen slechte accountant maar ik ben een kleine ZZPer met een eenvoudige boekhouding. 
Het gaat simpelweg om lessen die ik geef, en workshops en optredens. Ik werk niet in buitenland, heb geen in/verkoop verder. Wel een eigen huis in Haarlem. Momenteel een zogeheten (lage) consumptieve hypotheek. 
Ik doe altijd al de btw aangifte zelf. En lever mijn bonnen en facturen en bankafschriften netjes aan jn twee mappen. Eigenlijk gaat het dus alleen om een V&W rekening plus de IB aangifte per jaar. Graag offertes ontvangen, bij voorbaat dank.

Type aanvraag: Zakelijk

Rechtsvorm: Eenmanszaak/ZZP

Aantal medewerkers: Geen

Bedrijfsinformatie:
Boekhouder gezocht voor boekhouding, jaarrekening en IB-aangifte

Categorieën: Aanvragen

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

error: Voordelige-boekhouder.nl