Op deze aanvraag heeft Voordelige-boekhouder.nl gereageerd:

Omschrijving

Boekhouder gezocht voor boekhouding, aangifte inkomstenbelasting en opstellen van jaarrekening: Webhosting

Toelichting op de werkzaamheden
Boekhouder gezocht voor boekhouding, aangifte inkomstenbelasting en opstellen van jaarrekening voor mijn bedrijf.
Sinds 2008 voer ik mijn bedrijf freelance (webhosting, domeinregistratie en overige dienstverlening), dit betekent dat ik mijn inkomsten/uitgaven jaarlijks opgeef als inkomsten uit overig werk. Grootste reden hiervoor is dat ik het bedrijf hobbymatig uitvoer en de winsten op jaarbasis nihil zijn (klein zakcentje). 
Recent heeft één van mijn leveranciers (welke werkt met creditnota’s) de dienstverlening aangepast waardoor ik genoodzaakt ben om mij als ZZP’er in te schrijven, hiervoor wil ik graag advies inwinnen om alles (administratie, aangifte e.d.) goed in te regelen en eventueel uit te besteden. Kunt u mij hier verder mee helpen? Daarnaast ontvang ik graag meer informatie over de tarieven.

Rechtsvorm
Eenmanszaak

Branche: IT

Deadline
Graag zo spoedig mogelijk

Personeel
Geen

Bedrijfsomschrijving
Webhosting

Categorieën: Aanvragen

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

error: Voordelige-boekhouder.nl