Op deze aanvraag heeft Voordelige-boekhouder.nl gereageerd:

Omschrijving

Belastingadviseur gezocht voor nakijken van voorlopige aanslag na verkoop van woning
Gevraagde diensten: inkomstenbelasting, belastingadvies

Toelichting
Door de verkoop van mn woning in april j.l. heb ik een wijziging in mn voorlopige aanslag moeten doen. Ik heb blijkbaar een fout in gemaakt wat resulteert in aardig wat geld terugbetalen, waarvan ik niet het idee heb dat dat correct is. 
Door te bellen en advies in te winnen bij de belastingdienst heb ik geprobeerd om het nogmaals te wijzigen. Nu moet ik ruim het dubbele terugbetalen van hetgeen van wat ik in eerste instantie moest betalen. 

Offerte
Graag wil ik kijken of iemand mij hierbij kan helpen en tegen welke kosten. 
Ik hoor graag van u.

Categorieën: Aanvragen

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

error: Voordelige-boekhouder.nl