Op deze aanvraag heeft Voordelige-boekhouder.nl gereageerd:

Omschrijving

Boekhouder gezocht voor boekhouding, jaarrekening en IB-aangifte: hair & make-up artist
Gevraagde diensten: boekhouding, belastingaangiftes en opstellen van jaarrekening

Toelichting:
Beste heer/mevrouw,
Sinds 2015 ben ik zzp geworden als hair en make-up artist. Ik werk heel breed en creatief van televisie, tijdschriften, bruids, modeshows, fotoshoots, enz. De opdrachten die ik krijg, is grotendeels via een agentschap in Amsterdam. 

Momenteel heb ik een boekhouder die me helpt bij invullen van de belastingen, etc. Normaal doe ik het voorwerk (in excel) en daarna maak hij het af. Nu ben ik op zoek naar een boekhouder die mijn volledige administratie kan helpen en verstand heeft van mijn vak haar en make-up.

Ik hoor het graag van u en alvast bedankt.

Type aanvraag: Zakelijk

Rechtsvorm: Eenmanszaak/ZZP

Aantal medewerkers: Geen

Bedrijfsinformatie: hair & make-up artist

Categorieën: Aanvragen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Voordelige-boekhouder.nl