Op deze aanvraag heeft Voordelige-boekhouder.nl gereageerd:

Omschrijving

Boekhouder gezocht voor boekhouding, inkomstenbelasting en jaarrekening 2017 + controleren van 2013 t/m 2016: Software Ontwikkeling

Ik heb naast mijn reguliere baan een eenmanszaak. Ik heb mij laten adviseren door een familielid over de invulling van mij belastingaangiftes maar ik heb het vermoeden dat de aangifte inkomsten belasting de afgelopen jaren niet correct is ingevuld.

Mijn eenmanszaak heeft gemiddeld ongeveer 1500 euro omzet gedraaid per jaar en ik verstuur gemiddeld zo’n 2 facturen per jaar. Ik doe software ontwikkeling en consultancy, dus mijn kosten zijn laag in vergelijking met andere branches.

Ik zou graag voor drie zaken een offerte willen ontvangen:
1. Het doen van de aangifte inkomstenbelasting voor mij en mijn partner over 2017
2. Het controleren van de aangiftes inkomstenbelasting over de jaren 2013 tot en met 2016 en het eventueel corrigeren van fouten
3. Het controleren van de aangiftes omzetbelasting over de jaren 2013 tot en met 2017

Ik heb bijgehouden:
* Alle verstuurde en ontvangen facturen (zowel in Excel-overzicht als alle originele facturen, grotendeels digitaal)
* Activa + afschrijvingen
* Alle verstuurde aangiftes inkomstenbelasting en omzetbelasting
* Afschriften

Alvast bedankt,

Bedrijf
Software Ontwikkeling

Categorie├źn: Aanvragen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Voordelige-boekhouder.nl