Op deze aanvraag heeft Voordelige-boekhouder.nl gereageerd:

Omschrijving

Belastingadviseur gezocht voor advies over giften van geld na bruiloft

Toelichtin
Goedemiddag,
Ik ben net getrouwd en als cadeau voor de bruiloft hebben we geld van familie en vrienden gekregen (en zullen nog meer krijgen). Een groot onderdeel van het geld komt uit Duitsland, omdat mijn familie daar woont. 
Als ik de getallen invoer bij de rekenhulp van de belastingdienst dan lijkt het alsof bijna 25% van het geldbedrag direct naar de belastingdienst moet, maar er lijken meerdere speciale mogelijkheden voor uitzonderingen te zijn. 

Advies
Ik zou graag wat advies willen vragen hoe ik het beste met schenkingen om kan gaan.
Met vriendelijke groeten,

Categorieën: Aanvragen

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

error: Voordelige-boekhouder.nl