Op deze aanvraag heeft Voordelige-boekhouder.nl gereageerd:

Omschrijving

Belastingadviseur gezocht voor particuliere IB-aangifte 2017 met 3 weken verblijf in Hong Kong
Gevraagde diensten: inkomstenbelasting, belastingadvies

Toelichting
Het gaat om een vraag over een buitenlandse aangifte. Hierbij is de vraag of dit nodig/noodzakelijk is. Betreffend belastingaanvraag 2017.
Het gaat om het land China, Hongkong. De periode dat ik in het buitenland ben geweest is twee tot drie weken. Het betreft particulier. De aangifte is alleen voor mijzelf. Ik heb geen partner en of kinderen. 
Op dit moment huur ik een appartement/studio in het centrum van Arnhem. Ik heb geen openstaande hypotheek. Overigens in het verleden heb ik nooit een hypotheek gehad, heb altijd gehuurd. Afhankelijk van de kosten kan het voor mij zowel online als met een belastingadviseur. 
Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Categorieën: Aanvragen

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

error: Voordelige-boekhouder.nl