Op deze aanvraag heeft Voordelige-boekhouder.nl gereageerd:

Omschrijving

Belastingadviseur gezocht voor invullen M-biljet/BTW-aangifte
Gevraagde diensten: inkomstenbelasting, belastingadvies

Toelichting
Hoi, ik zoek hulp bij het invullen van mijn M-biljet voor de Inkomstenbelasting 2017 en voor mijn BTW opgave voor de eerste periode van 2018 (ik ben geen ondernemer voor de inkomstenbelasting maar heb recentelijk de bevestiging gekregen dat ik wel BTW plichtig ben als freelancer). 

Mijn situatie voor beide aangiften is niet gecompliceerd maar ik wil zeker weten dat ik niks over het hoofd zie. Graag verneem ik van u de tarieven!

Bedankt!

Categorieën: Aanvragen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Voordelige-boekhouder.nl