Op deze aanvraag heeft Voordelige-boekhouder.nl gereageerd:

Omschrijving

Boekhouder gezocht voor boekhouding, jaarrekening en IB-aangifte: contentontwikkelaar/schrijver
Gevraagde diensten: boekhouding, belastingaangiftes en opstellen van jaarrekening

Toelichting:
Ik ben en ZZP’er en ik ben op zoek naar een belastingadviseur die kan zorgen voor mijn driemaandelijkse btw-aangiften en het jaarlijkse financiële rapport. Ik ben een contentontwikkelaar: ik schrijf tekst in Spaans voor mijn klanten (artikelen, reportages, scripts, inhoud voor bedrijfswebsites, elearning-cursussen, etc). Bijna al mijn klanten komen uit Spanje.
Ik houd liever contact via mail en WhatsApp, bij voorkeur in het Engels.

Type aanvraag: Zakelijk

Rechtsvorm: Eenmanszaak/ZZP

Aantal medewerkers: Geen

Bedrijfsinformatie: contentontwikkelaar/schrijver

Categorieën: Aanvragen

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

error: Voordelige-boekhouder.nl