Op deze aanvraag heeft Voordelige-boekhouder.nl gereageerd:

Omschrijving

Belastingadviseur gezocht voor hulp bij zorgtoeslag 2017 en 2018
Gevraagde diensten: belastingadvies

Toelichting
In 2017 en een gedeelte van 2018 zorgtoeslag gekregen maar moet dat nu terug betalen.
Even kort mijn situatie: ik heb jaren in het buitenland gewoond en ben voor een nieuwe relatie terug naar Nederland gekomen. Heb een baantje gevonden waar ik gemiddeld 225 euro per maand mee verdien. In 2017 was mijn jaarinkomen 1941 euro bruto. Mijn vriend, waar ik geregistreerd mee samenwoon, had een jaarinkomen van 29000 euro. Kunt u mij vertellen wat ik kan doen? Vriendelijke groeten

Categorieën: Aanvragen

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

error: Voordelige-boekhouder.nl