Op deze aanvraag heeft Voordelige-boekhouder.nl gereageerd:

Omschrijving

Belastingadviseur gezocht voor terugvorderen loonbelasting 2018
Gevraagde diensten: belastingadvies

Toelichting
Ik zou graag advies ontvangen over teruggave loonbelasting 2018. Ik heb van het UWV een nabetaling van mijn WIA-uitkering ontvangen. Dit bedrag is in april van dit jaar netto aan mij uitgekeerd. Nu heeft de rechter bepaald, dat ik de nabetaling bruto aan mijn ex-werkgever betalen. Dit zou betekenen dat ik aan de belastingdienst mijn reeds ingehouden loonbelasting terug moet vragen. Graag advies op welke wijze ik de loonbelasting op korte termijn kan terugvragen.

Categorie├źn: Aanvragen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Voordelige-boekhouder.nl