Op deze aanvraag heeft Voordelige-boekhouder.nl gereageerd:

Omschrijving

Boekhouder gezocht voor volledige boekhouding en advies startend ondernemer: Bouwbedrijf
Gevraagde diensten: opstarten boekhouding, startersadvies (fiscaal), aangifte inkomstenbelasting

Toelichting op de werkzaamheden:
Ik zoek een betrouwbare boekhouder die mijn kwartaalverslagen maakt en de jaarlijkse belastingaangifte doet. Ik ben net gestart dus heb allerlei voordelen zeggen ze maar ik weet niet waar ik moet beginnen of hoe het allemaal werkt en waar ik op moet letten. 
Facturen maak ik zelf.

Type aanvraag:
Zakelijk

Rechtsvorm:
Eenmanszaak

Personeel:
Geen

Deadline:
Graag zo spoedig mogelijk

Bedrijf
Bouwbedrijf

Categorieën: Aanvragen

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

error: Voordelige-boekhouder.nl