Op deze aanvraag heeft Voordelige-boekhouder.nl gereageerd:

Omschrijving

Belastingadviseur gezocht voor particuliere IB-aangifte 2017 na koop huis
Gevraagde diensten: inkomstenbelasting, belastingadvies

Toelichting
Ik zou graag mijn belastingaangifte laten doen. De eerste maandag van 2017 heb ik een huis gekocht (hypotheek), hiervoor heb ik in zowel 2016 (kosten koop) als 2017 (verbouwen) kosten voor gemaakt. In 2017 heb ik tevens een auto verkocht en eentje gekocht (op afkoop). Verder zijn er normale (denk ik) inkomsten/uitgaven.

Offerte
Graag zou ik willen weten wat u van mij allemaal nodig heeft om mij dit uit handen te kunnen nemen, zowel als graag een indicatie van de kosten.

Categorieën: Aanvragen

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

error: Voordelige-boekhouder.nl