Op deze aanvraag heeft Voordelige-boekhouder.nl gereageerd:

Omschrijving

Belastingadviseur gezocht voor advies in ingewikkelde situatie

Ik heb dringend advies nodig over het volgende;

Ik ben een paar maand geleden met mijn Indiaase man en 1jarig dochtertje vanuit Kenia naar Nederland verhuisd. Mijn man heeft een eigen bedrijfje in Kenia maar zoekt naar een baan in Nederland. Op dit moment is hij fulltime thuis om voor onze dochter te zorgen terwijl ik 4 dagen/week werk.

Binnenkort gaat mijn man voor een paar maanden terug naar Kenia en hebben we dus opvang nodig voor onze dochter. Maar nu blijkt dat we geen recht hebben op kinderopvangtoeslag omdat hij geen baan in NL heeft en naar buiten de EU gaat, maar hij wel mij toeslagenpartner is.

Dit betekend dus dat hij waarschijnlijk onze dochter mee moet nemen omdat de opvang in Kenia wel betaalbaar is

Wat zijn onze mogelijkheden in deze situatie?

Met vriendelijke groet,

Fonda Ruiter

Categorieën: Aanvragen

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

error: Voordelige-boekhouder.nl