Op deze aanvraag heeft Voordelige-boekhouder.nl gereageerd:

Omschrijving

Boekhouder gezocht voor boekhouding, jaarrekening en IB-aangifte ZZP Hypnotherapeut
Gevraagde diensten: boekhouding, IB-aangifte en opstellen van jaarrekening

Toelichting:
Zoek een boekhouder voor mijn IB 2017 (uitstel is al aangevraagd :-)) Per 1 april 2017 begonnen als ZZP-er en kleine boekhouding. Zelf circa 130 facturen verwerkt voor de omzetbelasting vorig jaar, verder nog wat losse facturen van verzekeringen ed.. Graag deskundigheid gewenst wat betreft eventuele aftrekposten (starters-, zelfstandigen-, etc.) Was van plan alles zelf te regelen maar helaas een gebrek aan tijd. Wil dit wel weer zelf oppakken dus zal waarschijnlijk een eenmalige opdracht zijn, tenzij de kosten, snelheid en deskundigheid me overhalen alles uit handen te geven.

Type aanvraag: Zakelijk

Rechtsvorm: Eenmanszaak/ZZP

Aantal medewerkers: Geen

Bedrijfsinformatie: Hypnotherapie

Categorieën: Aanvragen

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

error: Voordelige-boekhouder.nl