Op deze aanvraag heeft Voordelige-boekhouder.nl gereageerd:

Omschrijving

Belastingadviseur gezocht voor belastingadvies over pensioen in Zwitserland en verdeling door echtscheiding
Gevraagde diensten: belastingadvies

Toelichting
Tijdens mijn huwelijk in gemeenschap van goederen is er een pensioen opgebouwd in Zwitserland vanwege een beroep in de internationale binnenvaart. In mijn echtscheidingsakte staat dat het pensioen verevend moet worden. Als het verevend is wil ik het bedrag onderbrengen op een, aparte, pensioenrekening. Zonder dat ik eerst meer dan de helft bij de belastingdienst moet brengen. Een pensioenfonds is geen optie. Wat raadt u mij aan?

Categorieën: Aanvragen

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

error: Voordelige-boekhouder.nl