Op deze aanvraag heeft Voordelige-boekhouder.nl gereageerd:

Omschrijving

Belastingadviseur gezocht voor aangifte belasting 2017 partners met verkoop en aankoop huis
Gevraagde diensten: inkomstenbelasting, belastingadvies

Toelichting
Invullen aangifte belasting 2017. Graag bij mij thuis en bij voorkeur voor 1 mei 2018.
Het betreft de aangifte voor zowel als mij en mijn partner. Vorig jaar hebben we ons oude huis verkocht en een nieuw huis gekocht. Met name hierover ben ik niet bekend, wat is aftrekbaar of niet. Ik heb deels de aangifte al ingevuld maar nu de rest. Aangezien ik de beschikbare papieren thuis heb, wil ik graag dat er hier iemand komt zodat ik ook direct mijn vragen kan stellen. Vandaar mijn aanvraag in de buurt. Maakt mij op zich niet uit waar de consulent vandaan komt als hij maar wel bereid is hier te komen.

Categorie├źn: Aanvragen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Voordelige-boekhouder.nl